Judith van Kesteren

Judith van Kesteren

 

Mijn naam is Judith van Kesteren. Ik heb jarenlang boekhoudingen verwerkt voor verschillende grote bedrijven, kleine bedrijven en ZZP-ers in diverse branches waaronder de bouw. Naast het verwerken van de administraties hield ik me ook bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het indienen van de bijbehorende belastingaangiftes. Door deze ervaring kan ik de ZZP-ers in de bouw goed helpen bij het voeren van een goede boekhouding. Dit is mijn ding, dit vind ik leuk, maar zoals ik het een beetje inschat vinden de meeste van jullie dit helemaal niks. Een prima combinatie dus. Ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben en jullie doen waar jullie goed in zijn!

Wist je dat...

Pas geleden Talpa op bezoek geweest is! En ik mee heb mogen werken aan een super te gek promotie filmpje. Dus wil je een eerste indruk van mij?! Neem dan even de tijd om het filmpje te bekijken.

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 06-27838133
Ejudith@boekhoudervoordebouw.nl