Webbirds

Speciaal voor onze klanten hebben wij afspraken gemaakt met de webdesigners van Webbirds. Ik hoor u denken waarom nu juist Webbirds?

 

Webbirds denkt met u mee en weet uw bedrijf perfect te vertalen naar en prachtig webdesign waardoor zij uw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Zij maken niet alleen uw site, maar kunnen voor u ook een marketingcampagne opstarten. Dit kan leiden tot een grote toename van nieuwe klanten. Verder is Webbirds een bedrijf dat ook op een strategische manier meedenkt over de propositie van uw bedrijf. Dit alles sluit perfect aan bij de werkwijze van Baken Ondernemersbegeleiding! Zij staan net als ons voor de perfecte prijs/kwaliteitverhouding!

Hoe werken de Webdesigners van Webbirds?

Zij ontwerpen een moderne en responsieve website voor u tegen een zeer scherp tarief. Waar u bij de meeste andere websitebouwers al snel uitkomt op een minimaal bedrag voor uw website van E 700; hebben wij met Webbirds een bedrag afgesproken van slechts E 399;. Dit zonder in te leveren op kwaliteit. Zij onderscheiden zich door het design en door het feit dat zij zich echt verdiepen in uw bedrijf. Wat maakt uw bedrijf bijzonder, wat zijn uw USP’s en hoe kunnen zij dit het beste overbrengen naar uw klanten en bezoekers? U kunt hierbij kiezen uit 6 moderne en professionele ontwerpen van websites. Alle ontwerpen zijn volledig naar uw wensen aan te passen. Uw website krijgt een unieke look and feel, gebaseerd op uw huisstijl. Een absolute aanrader dus!

Bent u benieuwd welke acties/kortingen wij nog meer voor u hebben, klik dan hier

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 071 – 808 0153
Ejudith@boekhoudervoordebouw.nl