Waarom Boekhouder voor de bouw

waarom

Wij nemen alles uit handen waar jij geen zin in hebt maar waarom?

Waarschijnlijk heb jij geen zin om in die schoenendoos met bonnetjes te duiken, vind je de Belastingdienst maar saai, het verwerken van je administratie maar zonde van je tijd en het samenstellen van je jaarrekening maar mosterd na de maaltijd. Bij ons hoeft dit ook niet meer. Als jij zorgt dat je jouw gegevens aanlevert per app of per mail. Doen wij de rest. Ons doel is om jouw hele boekhouding over te nemen en hierdoor jouw kosten te verlagen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Richt jij je op jouw klus. Wij op de onze!

Vaste aantrekkelijke prijzen

Wij vinden het erg belangrijk dat het vooraf duidelijk is wat je kwijt bent aan onze dienstverlening. Daarom werken wij met aantrekkelijke, vaste abonnementsprijzen. Geen verrassingen achteraf of uurtje factuurtje! Een reden om naar een avondboekhouder te gaan is er dus niet (meer).

Stel dat je toch een vraag hebt over een onderwerp wat net buiten het door jou gekozen abonnement valt, kan dit natuurlijk altijd. We maken van te voren een afspraak over wat het je zal gaan kosten, dus opnieuw geen verassingen achteraf! Overigens is het woord kosten geen goede omschrijving voor onze werkzaamheden, door onze kennis van o.a. de belastingaangiftes en het verwerken van boekhoudingen kunnen wij geld voor je besparen, jij kan deze tijd gebruiken om te klussen en dus leveren onze werkzaamheden jou in feite geld op! Het door jouw gewenste meerwerk kan ook leiden tot een verandering van je abonnement. Als blijkt dat dit voor jou goedkoper is, zullen we je zeker hier op wijzen! Voor voorbeelden van meerwerk klik hier.

Heel veel korting

Wij zijn meer dan een traditionele boekhouder. En dat willen we je graag laten zien. Maar waarom? Wij doen namelijk veel meer dan boekhouden alleen en dat levert jou financiële voordelen op! Een goede boekhouder kost je geen geld, maar verdient geld voor je. Dat nemen wij van BvdB heel serieus! Naast dat we veel geld voor je kunnen besparen door het geven van deskundige adviezen zowel op financieel als op fiscaal vlak hebben wij ook met diverse bedrijven prijsafspraken gemaakt. Hierdoor kan jij als klant van Boekhouder voor de Bouw profiteren van zeer scherpe prijzen en hoge kortingen.

Bereikbaar

Jij kunt op ons bouwen. Wij vinden het daarom belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Ook in de avonduren en in het weekend. Elke vorm van contact is hierin mogelijk: bellen, whatsappen, mailen of langskomen; wat jij wil.

Borrel voor de bouw

We willen een aantal keren per jaar een gezellige en leerzame Borrel voor de Bouw organiseren, waarin actuele zaken aan de orde zullen komen en door jullie gekozen onderwerpen worden toegelicht door experts. Onder het genot van een biertje en een bitterbal ben je in de gelegenheid om met ons en met elkaar ideeën uit te wisselen. Zo kunnen we van elkaar wat leren, elkaar versterken en elkaar behoeden voor missers.

Nieuwe klanten

Mocht jij iemand anders ook enthousiast weten te maken en hij/zij wordt een nieuwe klant bij ons, dan hebben wij voor jou natuurlijk iets leuks in petto. Dus ik zou zeggen schreeuw het van de daken, want Boekhouder voor de Bouw, is er voor jou!

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 06-27838133
Ejudith@boekhoudervoordebouw.nl