Samen staan we sterk!

Kennis delen

Wij vinden het belangrijk meer te bieden dan de traditionele dienstverlening van een boekhoudkantoor. Wij zijn immers de financiële specialist waar jij als ondernemer op kan bouwen en vertrouwen. Natuurlijk hebben wij de juiste kennis in huis, maar dat niet alleen. Door onze ervaringen in de bouw weten wij precies wat er bij jullie speelt, wat de valkuilen zijn, we kennen de mazen in de wet, weten welke subsidies er zijn en welke aftrekposten er speciaal voor jullie branche zijn, Het gaat echter ook om andere zaken zoals persoonlijkheid en het delen van onze en jullie kennis met collega’s, elkaar adviseren, versterken, maar elkaar ook behoeden voor missers

samen sterk

Heel veel korting

Wij doen dus veel meer dan boekhouden alleen en dat levert jou financiële voordelen op! Een goede boekhouder kost je geen geld, maar verdient geld voor je. Dat nemen wij van BvdB heel serieus! Naast dat we veel geld voor je kunnen besparen door het geven van deskundige adviezen zowel op financieel als op fiscaal vlak hebben wij ook met diverse bedrijven prijsafspraken gemaakt. Hierdoor kan jij als klant van Boekhouder voor de Bouw profiteren van zeer scherpe prijzen en hoge kortingen. Denk hierbij o.a. aan een flinke korting op je website, een bedrijfsfilmpje laten maken door de beeldtechnicus van vele bekende televisieprogramma’s en een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een zeer aantrekkelijk tarief

Borrel voor de bouw

Daarom organiseren regelmatig een gezellige en leerzame Borrel voor de Bouw. Deelname is kosteloos en wordt georganiseerd voor iedereen die graag op de hoogte blijft van alle actuele ontwikkelingen. Onder het genot van een biertje en een bitterbal kunnen we elkaar beter leren kennen. Er zullen experts uitgenodigd worden die door jullie gekozen onderwerpen verder kunnen toelichten. Denk hierbij onder andere aan ervaren hypotheek-, pensioen- en verzekeringsadviseurs. Dus of u nou klant bent of geen klant, Boekhouder voor de Bouw staat graag voor iedereen klaar.

Meer informatie

De Borrel voor de Bouw klinkt natuurlijk erg interessant en dat is het ook! Stel dat je onverhoopt toch deze borrel moet missen willen wij toch graag onze kennis nog met je delen. We hebben daarom de mogelijkheid om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, onze nieuwtjes zijn uiteraard terug te vinden op Facebook of je kan onze kennisbank raadplegen.

Aanbrengen nieuwe klanten

Win win situatie voor jou bij Boekhouder voor de bouw !

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent! Laten we onze handen daarom ineenslaan. Maak een collega-ondernemer enthousiast voor BvdB! Indien hij zich bij ons aanmeldt als nieuwe klant profiteer jij hier ook van mee! Wij brengen jouw eerstvolgende termijnnota niet in rekening!

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 06-27838133
Ejudith@boekhoudervoordebouw.nl