Kennisbank

In onze kennisbank staan allerlei artikelen en handige weetjes die voor jou als zzp’er of kleine ondernemer van belang kunnen zijn. Deze worden periodiek bijgewerkt zodat je altijd op de hoogte bent van de allerlaatste veranderingen in jouw vakgebied. Dit kan gaan van de (bestel)auto van de zaak tot de verklaring arbeidsrelatie (VAR) en van de kleine ondernemersregeling (KOR) tot de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

boekhoudervoordebouw.nl

Pas je voorlopige belastingaangifte aan

Indien jij elke maand van de Belastingdienst geld ontvangt omdat jij bijvoorbeeld een eigen woning hebt of je betaald maandelijks een bedrag aan de Belastingdienst is het verstandig om te (laten) controleren of de voorlopige aanslag nog juist is.

Lees meer
boekhoudervoordebouw.nl

Hoe bereken ik mijn reiskosten door?

Soms moet je voor een klus betaald parkeren. Deze kosten kan je doorberekenen aan je klanten. De Belastingdienst ziet reiskosten als onderdeel van de vergoeding voor de werkzaamheden.

Lees meer
boekhoudervoordebouw.nl

Investeringsaftrek

Indien je bedrijfsmiddelen aanschaft voor je onderneming kan je in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Hierdoor mag je een bedrag van je winst aftrekken waardoor je minder belasting hoeft te betalen.

Lees meer

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 06-27838133
E: judith@boekhoudervoordebouw.nl