Jouw administratie digitaal op orde

Geen schoenendoos meer

Jouw administratie voeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een speciale app kun je met je mobiele telefoon foto’s maken van je facturen en deze direct naar ons doorsturen. Nog gemakkelijker is misschien wel dat je je facturen ook direct door kunt mailen naar jouw eigen Boekhouder voor de Bouw emailadres. Laat jouw leverancier dit e-mailadres weten en je hoeft er zelf helemaal niks meer aan te doen. Behalve de factuur betalen natuurlijk!

Dus geen schoenendoos vol met bonnetjes maar alles digitaal. Alle facturen zijn en blijven online zichtbaar en zijn dus eenvoudig terug te vinden. Dat is erg overzichtelijk en scheelt je thuis een hoop rommel.

Boekhouding wekelijks bijwerken

Standaard worden de boekhoudingen door ons per kwartaal verwerkt, maar tegen een kleine meerprijs kan je er zelfs voor kiezen om je boekhouding wekelijks te laten bijwerken. Handig bijvoorbeeld als je onderweg bent naar een klant en nog even snel wilt weten of hij jouw laatste factuur al betaald heeft. Met een druk op de knop is dit zichtbaar.

Ken je bedrijf van A tot Z

Voor diegene die meer inzicht willen hebben in zijn eigen administratie werken wij met Visionplanner. Ook dit is een online programma, waardoor ook deze informatie altijd oproepbaar is. Visionplanner heeft namelijk een directe link met jouw boekhoudprogramma. Dit programma is speciaal voor diegene die graag wat meer willen weten over hun bedrijf. Met behulp van duidelijke overzichten kan je bijvoorbeeld een vergelijking maken tussen verschillende jaren, waardoor je snel kan zien wat er veranderd is waar jij goed in bent en waarin iets minder goed, je kan deze resultaten ook tussentijds bekijken, je ziet direct wat je omzet is en hoe hoog je kosten zijn, je kan bekijken hoeveel belasting je moet betalen en je kan heel eenvoudig en snel zien van wie van jouw klanten jij nog geld krijgt en aan wie jij nog betalen moet.

Contact

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
T: 071 – 808 0153
Ejudith@boekhoudervoordebouw.nl